El Congrés acomiada la temporada davant l’afició

30.05.2014 13:05

Barcelona (P.Mitjans).- El Club Patí Congrés disputarà dissabte el darrer enfrontament de la lliga de Nacional Catalana davant els seus aficionats. Els nois de Gonzalo Medina rebran la visita del SHUM Maçanet B, un rival de la part baixa de la classificació que es jugarà el descens en aquesta última jornada.

El Congrés arriba al duel sense res en joc a la classificació. Els cinc punts que el separen de l’Alpicat – vuitè classificat – l’asseguren la setena plaça. A més, el desavantatge que suposa la diferència de gols respecte el Tona – sisè classificat – tampoc permetria als locals assolir una hipotètica sisena posició. Per tant, els de Medina afrontaran un encontre amb l’objectiu d’aconseguir tres punts més per tancar una campanya on han aconseguit uns grans registres.

Catorze victòries, sis empats i nou derrotes ha estat el balanç, a l’espera d’aquest últim duel. Cal destacar també els bons resultats aconseguits com a local; dels catorze partits que ha disputat el Patí Congrés, només ha deixat escapar punts en quatre ocasions. A més a més, des del 23 de novembre de l’any passat fins al 15 de març del 2014, es va aconseguir una ratxa de gairebé tres mesos sense perdre.

El de dissabte podria ser el darrer enfrontament que el club barceloní disputés en una pista descoberta ja que, si res no canvia, el proper mes de juny i en el període de vacances escolars i d’aturada de la competició, començaran les obres de la coberta d’una de les pistes de la Pegaso. Així doncs, serà un cita especial per acomiadar tants anys – com mostra un dels lemes del club  – “a la fresca”.

L’encontre entre el Club Patí Congrés i el SHUM Maçanet B es jugarà dissabte a les 17:00h a les pistes de la Pegaso. El precedent de la primera volta va acabar amb empat a tres gols.