Dos holandesos sota les ordres de Julià

19.06.2015 20:47

Barcelona (G.Adalid).- L’equip masculí de waterpolo del Club Natació Sant Andreu ha incorporat dos waterpolistes holandesos: Jorn Winkelhorst (procedent del Barcelona) i Yoran Frauenfelder (Utrecht). Amb aquestes dues altes, juntament amb Thomas Bruder, l’equip tornarà a tenir tres estrangers en plantilla.

Winkelhorst complirà la seva segona temporada a la Divisió d’Honor. La primera ha estat defensat els interessos del Barcelona, on ha aconseguit anotar 11 gols. El seu fitxatge s’ha tancat per cobrir la baixa sensible de Lukas Dúric.

Yago Bofill company de vestidor en aquest darrer curs en el Barcelona ha explicat quins són els punts forts de l'holandès. "Jorn és un boia molt fort, és jove i té moltes ganes d'aprendre i ho fa ràpid. A més té bon control de pilota", ha declarat Bofill.

Per Yoran Frauenfelder aquesta serà la seva primera temporada a Espanya. El seu reforç està pensat  per cobrir les baixes d’Arnau Escarré i Adrià Sanz aprofitant les seves bones aptituds a l’hora de defensar en els dos metres. És una de les promeses d’Holanda i ha jugat tres partits amb el combinat nacional.

En les dues darreres temporades Frauenfelde ha guanyat la Lliga, la Copa y la Supercopa d’Holanda amb l’Utrecht. Tot i la seva joventut, 23 anys, és un esportista experimentat en les grans fites i aquest fet pot anar molt bé a Xavi Julià.