De Nòbregas torna al Congrés

01.07.2014 23:28

Barcelona  (G.Adalid).-El Club Patí Congrés ja ha trobat un substitut a Gonzalo Medina, que després de tres temporades portant les regnes del primer equip va decidir plegar per motius professionals i personals. El tècnic que prendrà el relleu és August de Nòbregas, un vell conegut de l’entitat que torna després de nou anys dirigint equips lluny de les pistes poliesportives de l’Escola Pegaso.

“A partir de l’ordre sorgeixen les individualitats”. Així de clar ha estat el nou entrenador del Club Patí Congrés. De Nòbregas és un defensor del bon hoquei donant de forma equitativa la importància a l’atac i a la defensa. Ha posat  èmfasis en la necessitat de fer un bon joc col·lectiu perquè d’aquesta manera els detalls tècnics que puguin oferir els jugadors per separat prenguin sentit.

Aquesta temporada ha estat el pal del paller del primer equip de la Unió Esportiva Garriga que va assolir l’ascens a la Primera Catalana. El conjunt garriguenc ha completat una gran temporada i ha assolit la setena posició amb unes bones estadístiques: en trenta partits disputats els vallesans han aconseguit 14 victòries 4 empats i 12 derrotes amb un total de 120 dianes a favor i 119 en contra.

El barceloní es va veure obligat a marxar de l’entitat groc i negre la temporada 2004-05 en entendre que el seu cicle havia acabat. Fins llavors, havia dirigit un sènior de segona catalana i també havia entrenat el conjunt femení que s’havia dissolt la temporada anterior.

El mateix August De Nòbregas assegura a RTV Esports que  es mostra satisfet amb la plantilla de la qual disposa. “Són jugadors que poden fer gaudir als aficionats de bons partits d’hoquei patins”, afirma.