Ronaldinho, a punt de fitxar pel Sant Andreu

28.12.2014 01:09

Barcelona (Redacció).- El Sant Andreu està a punt de tancar el seu primer reforç d’hivern. I serà d’autèntic luxe. Segons ha pogut saber RTV Esports, en les properes hores el club quadribarrat oficialitzarà el fitxatge de Ronaldinho Gaucho. L’ex jugador de Paris Saint Germain i Barcelona és la carta que l’empresa propietària de l’entitat ha decidit jugar per mirar de solucionar la preocupant manca d’eficàcia golejadora de l’equip.

Els darrers dies han estat de gran tràfec per als responsables del club quadribarrat. Conscient de la delicada situació de l’equip, sabien que havien de reforçar-lo i han apostat de forma decidida per un jugador contrastat a l’elit mundial. L’amistat de Ronaldinho amb altres jugadors brasilers propers a l’empresa que dirigeix Dinorah da Silva ha estat clau per aconseguir l’acord.

De fet, a l’exblaugrana l’oferta quadribarrada també li ve a les mil meravelles. Fa dies que no es troba còmode al seu club actual, el Queretano mexicà. De fet, havia retardat la seva reincorporació a l’equip després de les vacances fins aquest mateix dissabte. I, quan ha arribat a Mèxic, ha estat per negociar la rescissió del seu contracte, converses que han de quedar enllestides en les properes hores.

De fet, si no es torça res, fonts properes al club andreuenc han indicat que la intenció és fer oficial el fitxatge aquest mateix diumenge. El jugador arribaria aquest vespre a Barcelona i, de fet, dilluns ja entrenaria amb els seus nous companys. La directiva andreuenca vol poder tramitar l’alta federativa el proper divendres, un cop obert el mercat d’hivern, perquè d’aquesta forma Ronaldinho pugui participar en el duel contra l’Elx Il·licità.

Un aspecte que ha ajudat, i molt, a convèncer el jugador és el gran record que té de la ciutat de Barcelona. Sempre ha dit que aquí, més enllà del gran nivell esportiu ofert, sobretot els primers anys, també va ser feliç i en va quedar encantat. Per tant, la possibilitat de tornar ja li atreia.

Ronaldinho firmarà contracte per aquesta i una temporada més. La idea és que l’equip pugui aconseguir la permanència a la categoria i que, ja de cara a la propera campanya, es pugui completar al voltant del brasiler una plantilla de garanties per assaltar l’ascens a Segona A.