Pas enrere

12.04.2015 00:10

Barcelona (G.Adalid).- L’equip masculí del Club Natació ha caigut per la mínima enfront del Mataró- Quadis (11-12). Els homes de Xavier Julià han pagat car no entrar en el partit des d’un bon començament i l’esquadra dirigida per Albert Fernàndez. Amb aquesta derrota els andreuencs queden fora de les places de play off caient fins a la novena plaça a tres unitats del Barcelona quan només queden sis punts per disputar-se.

Els mataronins han anat per la victòria des d’un bon principi en la primera jugada ofensiva Mehidi Mazouki ha inaugurat l’electrònic després que el seu llançament ajustat al segon pal ha superat Santís.

Els locals no han reaccionat després d’encaixar aquest gol matiner. L’atac ha estat massa estàtic fet que ha provocat que molts llançaments hagin estat blocats per defenses visitants. El Mataró ha seguit jugant el seu partit i Victor Fernández ha anotat en dues ocasions.

En el 6’ ha arribat la rèplica local gràcies a un potent llançament de Thomas Bruder, però l’alegria no ha durat gaire perquè quan faltaven 16 segons per finalitzar el període Pere Estany ha fet el quart sense gaire oposició local (1-4).

En el segon quart el Sant Andreu ha ofert una millor cara en totes les facetes del joc. Erik Brugué s’ha posat l’equip a les espatlles i ha escurçat diferencies fent dues dianes consecutives amb llançaments creuats imparables per Michael Diakonov.

Quan ha semblat que els locals havien trobat la fórmula per competir de tu a tu amb els visitants, llavors ha entrat en escena Pau Bach anotant des de els 2 metres primer tenint d’assistent a Pere Estany i després fruit d’una jugada personal. El setè gol mataroní l’ha fet Marzouki després d’una bona assistència de Pau Schnilzer. El capità andreuenc, Dani Hernàndez ha retallat la diferència a tres gols després d’anotar el quart amb una bona passada de Brugué.

A la represa els homes d’Albert Fernàndez han tingut quatre minuts d’or fent tres dianes incrementant el ritme del partit. En el 5’ Ramón Santis ha estat expulsat del partit després d’efectuar una mala sortida de porteria que acabat colpejant el boia rival durant la lluita per la possessió de l’esfèrica. En els tres minuts restants s’han vist dos gols més un per cada equip (5-11).

En l’últim quart l’esquadra dirigida per Xavier Julià ’ha cregut que la remuntada no era impossible. La porteria tutelada per Aleix Badia només ha encaixat un gol. Aquest fet ha estat possible perquè els jugadors han efectuat una pressió asfixiant en els mataronins.

En la parcel.la ofensiva els andreuencs han fet sense dubte un recital anotant sis gols i s’han quedat molt a prop de l’empat. L’última diana, dels homes de Julià l’ha fet Dúric palmejant una assistència elevada de Dani Hernàndez ha donat esperances als locals però no s’ha completat la gesta perquè l’equip no ha pogut marcar a l’ultima possessió de l’encontre perquè tots els jugadors del Mataró han centrat els seus esforços a defensar en aquests últims compassos i Erik Brugué només ha pogut efectuar un llançament llunyà que sense problemes ha aturat el porter visitant (11—12).

Piscina:  Pere Serrat

CN Sant Andreu: Ramon Santís, Adrià Sanz (1), Jaime Peiró, Pau Barnils, Daniel Hernàndez (1), Lukas Dúric, Ivan Losa, Eric Fernàndez, Erik Brugué (3), Samuel Balaz (2), Arnau Escarré, Thomas Bruder (2) i Aleix Badia.

Mataró-Quadis: Michael Diakonov, Pau Bernabé, Victor Roqué, Marc Corbalan, Victor Fernández (3), Pau Bach (3), Mehidi Marzouki (5), Pere Estany, Pau Schnilzer, Albert Merino i Joan Muñoz.

Parcials: 1-4 /3-3 / 1-4 / 6-1 Total: 11-12.